Käyttäjätunnus: Salasana:
  Salasana unohtunut? | Rekisteröidy
Voit kirjautua ja rekisteröidä nimimerkin myös: Facebook tunnuksella | Google tunnuksella
Uhka (2014)
Arvioi sarja
4.50 (8 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Uhka
Crisis
SynopsisSarja käynnistyy, kun bussillinen erittäin vaikutusvaltaisten perheiden lapsia kaapataan luokkaretkeltään. Kidnapattuun koululaisjoukkoon kuuluu muun muassa Yhdysvaltain presidentin poika sekä yritysjohtajien ja muiden arvohenkilöiden lapsia. Teosta vastuussa olevat kaappaajat eivät todellakaan ole mitään amatöörejä, mikä käy ilmi heidän tarkkaan laaditusta suunnitelmastaan. Yksi luokkaretkeläisten mukana olleista valvojista on entinen CIA-analyytikko Francis Gibson (Dermot Mulroney), joka yrittää paikkailla suhdettaan teini-ikäiseen tyttäreensä Beth-Anniin (Stevie Lynn Jones). Huolestuneiden vanhempien joukkoon kuuluu niin ikään suuren IT-yhtiön toimitusjohtaja Meg Fitch (Gillian Anderson), jonka sisko Susie Dunn (Rachel Taylor) on tapausta tutkiva FBI-agentti. Dunnin parina työskentelee salaisen palvelun agentti Marcus Finley (Lance Gross), joka osuu kriisin myrskynsilmään ensimmäisenä työpäivänään. Mitä Yhdysvaltain vaikutusvaltaisimmat vanhemmat ovat valmiita tekemään lastensa hengen säilyttämiseksi? Kuka on monimutkaisen kaappaussuunnitelman takana ja miksi?
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 13 jaksoa
Tila Loppunut
Kesto45 min
Tuotannnon alku2014
Ensimmäinen jaksosu 16. maaliskuuta 2014
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
Sarjaopas.tv ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Rooli: Meg Fitch
Rooli: Thomas Gibson
Rooli: Mr. Nash
Rooli: Koz
Rooli: FBI Director Olsen
Rooli: Amber Fitch
Rooli: Agent Marcus Finley
Rooli: Beth Ann Gibson
Rooli: Anton Roth
Rooli: Ian Martinez
Rooli: Agent Susie Dunn
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä viikonpäivä on tänään?
Rekisteröityneet käyttäjät voivat vastata ilman roskapostin estokysymystä ja valita itselleen nimimerkin.
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)