Käyttäjätunnus: Salasana:
  Salasana unohtunut? | Rekisteröidy
Voit kirjautua ja rekisteröidä nimimerkin myös: Facebook tunnuksella | Google tunnuksella
The Bridge (2013)
Arvioi sarja
4.00 (3 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
The Bridge
The Bridge
SynopsisThe Bridge -sarjassa löydetään naisen ruumis El Pasoa ja Juarezia yhdistävältä sillalta. Koska vainaja löytyy keskeltä USA:n ja Meksikon rajaviivaa, rikosta alkaa tutkia amerikkalaisetsivä Sonya Cruz ja meksikolainen virkaveli Marco Ruiz. Rikos osoittautuu monimutkaisemmaksi kuin he uskovatkaan. Rajalla makaava ruumis on halkaistu kahtia: Amerikan puolella on amerikkalaisen tuomarin yläruumis, ja Meksikon puolella on meksikolaisen prostituoidun alaruumis. Murhatutkinta vetää Sonyan ja Marcon yhteen tutkimaan rajalla tapahtuvia murhia, laitonta maahanmuuttoa, huumekauppaa, väkivaltaa ja prostituutiota. He joutuvat yhdistämään voimansa saadakseen kiinni sarjamurhaajan, joka tappaa molemmilla puolilla rajaa. Rikostutkija Marco Ruiz tuntee hyvin Meksikon lipevän lainvalvonnan. Hän on yksi hyvistä poliiseista, kun muu poliisivoima sortuu painostuksen alla. Marco on valmis tekemään mitä tahansa, jotta hän saa totuuden selville. Tämä tyyli taas ei sovi Sonya Cruzille, jolla on Aspergerin oireyhtymä. Hän noudattaa tiukasti sääntöjä ja poliisiprotokollaa. Sonya jahtaa totuutta suorapuheiselle ja periksiantamattomalla tyylillään.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 13 jaksoa
Tuotantokausi 2: 13 jaksoa
Tila Loppunut
Kesto45 min
Tuotannnon alku2013
Ensimmäinen jaksoWed 10. Julyta 2013
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
Sarjaopas.tv ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Rooli: Marco Ruiz
Rooli: Sonya Cross
Rooli: Lt. Hank Wade
Rooli: Charlotte Millwright
Rooli: Ray Burton
Rooli: Adriana Mendez
Rooli: Eleanor Nacht
Rooli: Daniel Frye
Rooli: Daniel Frye
Rooli: Fausto Galvan
Rooli: Steven Linder
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä vuodenaika tulee syksyn jälkeen?
Rekisteröityneet käyttäjät voivat vastata ilman roskapostin estokysymystä ja valita itselleen nimimerkin.
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)