Käyttäjätunnus: Salasana:
  Salasana unohtunut? | Rekisteröidy
Voit kirjautua ja rekisteröidä nimimerkin myös: Facebook tunnuksella | Google tunnuksella
Revolution (2012)
Arvioi sarja
3.80 (15 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Revolution
Revolution
SynopsisKaikki maailman elektroniset laitteet ja valot sammuvat eikä niitä saa enää toimimaan - sähköä ei enään ole. Viisitoista vuotta myöhemmin ihmiset ovat jo tottuneet elämään tässä uudessa maailmassa ilman teknologiaa. Lakeja ja sääntöjä ei juurikaan ole. Sotaherrat ja armeija hallitsevat suurinta osaa Yhdysvaltoja. Ben Matheson yrittää elää rauhallista elämää tyttärensä Charlien ja astmasta kärsivän poikansa Dannyn kanssa maaseudulla. Kuvioissa on mukana myös Benin uusi naisystävä Maggie, joka ei tietenkään voi korvata lasten oikeaa äitiä Rachelia, joka on kertoman mukaan kuollut. Eräänä päivänä rauha kuitenkin järkkyy kun kapteeni Tom Neville joukkoineen saapuu hakemaan Beniä, joka kuolee selkkauksen yhteydessä ja Danny otetaan vangiksi hänen sijastaan. Charlie lupaa kuolevalle isälleen etsivänsä setänsä Milesin, joka kuului ennen laitteiden pimentymistä myös armeijaan, joka voi auttaa saamaan Dannyn vapaaksi. Charlie saa seurakseen Maggien lisäksi myös Benin hyvän ystävän, entisen Google-miljonääri Aaronin matkallaan kohti Chicagoa, jossa Miles asustelee. Matkalla he saavat seurakseen nuolia ampuvan Nate Walkerin.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 20 jaksoa
Tuotantokausi 2: 22 jaksoa
Tila Loppunut
Kesto45 min
Tuotannnon alku2012
Ensimmäinen jaksoma 17. syyskuuta 2012
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
Sarjaopas.tv ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Rooli: Charlie
Rooli: Miles
Rooli: Nora
Rooli: Bass
Rooli: Rachel Matheson
Rooli: Capt. Tom Neville
Rooli: Danny Matheson
Rooli: Nate Walker
Rooli: Grace
Rooli: Ben Matheson
Rooli: Aaron
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä viikonpäivä on tänään?
Rekisteröityneet käyttäjät voivat vastata ilman roskapostin estokysymystä ja valita itselleen nimimerkin.
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)