Käyttäjätunnus: Salasana:
  Salasana unohtunut? | Rekisteröidy
Voit kirjautua ja rekisteröidä nimimerkin myös: Facebook tunnuksella | Google tunnuksella
Quarry (2016)
Arvioi sarja
4.50 (2 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Quarry
Quarry
Synopsis1970-luvun alun Memphisiin ja sen liepeille sijoittuva Quarry on mielenkiintoinen ja toiminnantäyteinen draamasarja, jonka pääosassa on Vietnamin sodasta palaava merijalkaväen sotilas Mac Conway. Hän saa lokaa niskaansa osallisuudesta paljon julkisuutta saaneeseen verilöylyyn. Vaikka Mac ja hänen sotilastoverinsa Arthur Solomon on vapautettu syytteistä, heitä kohdellaan Memphisissä vihamielisesti ja hyljeksitään. Kumpikaan ei onnistu saamaan kunnon töitä, ja Macin ja Joni-vaimon suhde alkaa horjua. Siksi Mac ja Arthur tarttuvat The Brokerin tekemään houkuttelevaan tarjoukseen. The Broker on hämäräperäinen rikollinen, joka on sekaantunut lukuisiin murhiin ja korruptioon koko Mississippijoen alueella. Mac ei suostu aluksi tarjoamaan palvelujaan The Brokerille, mutta kun Arthur päättää heittää periaatteensa rahan takia romukoppaan, myös Mac värväytyy The Brokerin sakkiin ja saa peitenimekseen Quarry. Päätöksellä on hurjat seuraukset sekä Macille itselleen että Jonille.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 8 jaksoa
Tila Tuotannossa
Kesto60 min
Tuotannnon alku2016
Ensimmäinen jaksoFri 9. Septemberta 2016
Maa(t)
USA
Kanava http://www.cinemax.com/    » Näytä kanavan kaikki sarjat
Sarjaopas.tv ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Rooli: Mac Conway
Rooli: Joni
Rooli: Ruth
Rooli: The Broker
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä vuodenaika tulee kesän jälkeen?
Rekisteröityneet käyttäjät voivat vastata ilman roskapostin estokysymystä ja valita itselleen nimimerkin.
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)