Käyttäjätunnus: Salasana:
  Salasana unohtunut? | Rekisteröidy
Voit kirjautua ja rekisteröidä nimimerkin myös: Facebook tunnuksella | Google tunnuksella
Pukumiehet (2011)
Arvioi sarja
3.75 (4 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Pukumiehet
Suits
SynopsisPukumiehet on erinomaiset arvostelut saanut New Yorkiin sijoittuva lakisarja, jonka pääosassa on Pearson Hardman -lakitoimiston kovin ammattilainen, Harvey Specter (Gabriel Macht; Love & Other Drugs, Sekavia suhteita). Harvey on menestynyt yrityslakimies, itsekeskeinen naistenmies, joka keskittyy olennaiseen eikä turhaan tunteile. Kun Harvey saa käskyn palkata firmaan oppipojakseen avustavan lakimiehen, valitsee hän pestiin poikkeuksellisen älykkään mutta opinnot kesken jättäneen, lähinnä pilvenpolttoon panostaneen Mike Rossin (Patrick J. Adams; Luck, Valehtelevat viettelijät). Mikella on ilmiömäinen muisti: jos hän lukee jonkin asian, hän muistaa ja sisäistää sen heti. Taidollaan hän on avittanut lukuisia opiskelijoita yliopistoon tekemällä pääsykokeet heidän puolestaan – maksua vastaan, totta kai. Mutta samasta syystä hän itse on saanut potkut opinahjosta. Miken pestaamisessa Pearson Hardmanille on yksi mutta – firma palkkaa vain Harvardin kasvatteja. Mikella tätä meriittiä ei sattuneesta syystä ole. Harvey päättää siitä huolimatta palkata Miken toivoen, ettei kukaan firmassa saa vihiä asiasta.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 12 jaksoa
Tuotantokausi 2: 16 jaksoa
Tuotantokausi 3: 16 jaksoa
Tuotantokausi 4: 16 jaksoa
Tuotantokausi 5: 16 jaksoa
Tila Tuotannossa
Kesto45 min
Tuotannnon alku2011
Ensimmäinen jaksoThu 23. Juneta 2011
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
Sarjaopas.tv ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Rooli: Harvey Specter
Rooli: Mike Ross
Rooli: Jessica Pearson
Rooli: Rachel Zane
Rooli: Louis Litt
Rooli: Donna
Rooli: Daniel Hardman
Rooli: Jenny Griffith
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä viikonpäivä on tänään?
Rekisteröityneet käyttäjät voivat vastata ilman roskapostin estokysymystä ja valita itselleen nimimerkin.
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)