Käyttäjätunnus: Salasana:
  Salasana unohtunut? | Rekisteröidy
Voit kirjautua ja rekisteröidä nimimerkin myös: Facebook tunnuksella | Google tunnuksella
Panttivangit (2013)
Arvioi sarja
4.11 (9 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Panttivangit
Hostages
SynopsisTohtori Ellen Sanders on taitava ja arvostettu kirurgi, joka on hyväksytty suorittamaan vaativa leikkaus Yhdysvaltain presidentille. Leikkausta edeltävänä iltana Ellen kiskaistaan keskelle poliittista salaliittoa, kun hänen perheensä otetaan panttivangiksi heidän kodissaan. Kidnappaajien johtaja, tuntemattomalta poliittiselta taholta käskynsä saama FBI-agentti Duncan Carlisle, uhkaa tappaa Ellenin perheen, ellei hän ei murhaa presidenttiä leikkauksen aikana. Carlisle on epätoivoinen mies, joka kamppailee oikean ja väärän välillä, mutta kokee suorittavan tätä tehtävää oikeista syistä. Hän on valinnut kumppaneikseen lankonsa Kramerin, ex-sotilas Archerin ja salaperäisen Sandrinen. Ellenillä on edessään elämänsä suurin moraalinen ongelma, hänen yrittäessään pelastaa perheensä. Kaappaajat käyttävät kaikkia painostuksen keinoja Elleniin, ja myös muihin perheenjäseniin - aviomies Brian ei ehkä ole niin uskollinen perheenisä, tytär Morganilla on omat salaisuutensa ja Jake-poika ei ole niin viaton miltä näyttää. Ellenin ja Carlislen välisellä henkisellä ja moraalisella taistelulla tulee olemaan valtavat kansalliset seuraukset ja henkilökohtaiset valinnat oikean ja väärän välillä tulevat vääjäämättömästi hämärtymään.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 15 jaksoa
Tila Loppunut
Kesto60 min
Tuotannnon alku2013
Ensimmäinen jaksoma 23. syyskuuta 2013
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
Sarjaopas.tv ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Rooli: Duncan Carlisle
Rooli: Ellen Sanders
Rooli: Archer
Rooli: Samantha
Rooli: President Kincaid
Rooli: Jake Sanders
Rooli: Morgan Sanders
Rooli: Kramer
Rooli: Sandrine
Rooli: Brian Sanders
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä vuodenaika tulee syksyn jälkeen?
Rekisteröityneet käyttäjät voivat vastata ilman roskapostin estokysymystä ja valita itselleen nimimerkin.
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)