Käyttäjätunnus: Salasana:
  Salasana unohtunut? | Rekisteröidy
Voit kirjautua ja rekisteröidä nimimerkin myös: Facebook tunnuksella | Google tunnuksella
Kosketus (2012)
Arvioi sarja
4.55 (76 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Kosketus
Touch
SynopsisDraamasarjassa Kosketus (Touch) seurataan näennäisesti toisiinsa liittymättömiä ihmisiä, joiden kohtalot riippuvat toisistaan arvaamattomin tavoin. Päähenkilönä nähdään yksinhuoltajaisä Martin Bohm (Kiefer Sutherland), jonka on vaikeaa saada yhteyttä poikaansa Jakeen (David Mazouz). Huomaavainen, älykäs ja pojastaan huolestunut Martin on yrittänyt kaikkensa poikansa suhteen. Mutta Jake ei puhu, ei osoita tunteitaan, eikä anna kenenkään koskettaa itseään, isä mukaan lukien. Jakella on pakkomielle numeroihin, ja hän kirjoittaa pitkiä numerorimpsuja muistivihkoihin ja kännyköihin. Sosiaalityöntekijä Clea Hopkinsin (Gugu Mbatha-Raw) mielestä Jaken ongelmat ovat liian vaikeita Martinin ratkaistavaksi. Hänen mielestään Martin ei kykene hallitsemaan poikaansa, vaan on antanut tämän vallata molempien elämän. Yhteiskunnan on nyt aika puuttua asiaan, ja Jake huostaanotetaan Martinin epätoivoisista vastusteluista huolimatta. Kaikki muuttuu, kun Martin tapaa professori Arthur Tellerin (Danny Glover), joka on erikoistunut numerologisesti erityislahjakkaiden lasten tutkimukseen. Martin saa kuulla, että Jaken erityisominaisuus on nähdä muille näkymättämät kuviot ja kaavat, jotka ohjaavat jokapäiväistä elämäämme. Vaikka Martin kuinka haluaisi saada suoran yhteyden poikaansa, Jake kommunikoi numeroiden välityksellä. Martin tajuaa, että hänen tehtävänsä on tulkita numerot ja niiden merkitykset. Samalla hän auttaa ihmisiä ympäri maapalloa kohtaamaan toisensa Jaken ennaltanäkemien mallien mukaan.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 13 jaksoa
Tuotantokausi 2: 13 jaksoa
Tila Loppunut
Kesto45 min
Tuotannnon alku2012
Ensimmäinen jaksoke 25. tammikuuta 2012
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
Sarjaopas.tv ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Rooli: Martin Bohm
Rooli: Clea Hopkins
Rooli: Jake Bohm
Rooli: Lucy Robbins
Rooli: Arthur Teller
Rooli: Kayla Graham
Rooli: Calvin Norburg
Rooli: Sheri Strepling
Rooli: Guillermo Ortiz
Rooli: Amelia
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä vuodenaika tulee syksyn jälkeen?
Rekisteröityneet käyttäjät voivat vastata ilman roskapostin estokysymystä ja valita itselleen nimimerkin.
anon3616
ti 9. lokakuuta 2012 klo 22:03
NAM. Uus lempisarjani . Kiitos ! Kiehtova, yllättävä, jännittävä, koskettava kertakaikkiaan kiva. Tietty sarja on sarja ja tuollaisia autistisia lapsia lienee harvassa- josko ollenkaan, mutta hyvältä vaikuttaa !
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)